Afbeeldingsgalerie

Zingen en muziek maken was al belangrijk voor mij toen ik nog een klein meisje was. Met de stofroller van de platenspeler van mijn vader (zie foto hierboven!!) stond ik als kleuter al voor de spiegel te playbacken op jazz, soul en motownmuziek en later zat ik vol overgave met mijn handje bij de record-knop van mijn cassette-deck als de softsoul show van Ferry Maat weer op de radio kwam. Tijdens mijn lagere school periode en de middelbare school zat ik in schoolbands, schreef ik eigen teksten en speelde ik veel toneel en musicals. Vanaf mijn viertiende stond ik voor het eerst op échte podia.

Mijn passie was geboren.  

In de jaren die daarop volgden heb ik in diverse bands gezongen, zeer veel ervaring opgedaan en vooral mijn repertoire enorm uitgebreid. (zie Repertoire lijst!)

Om toch wat financiële zekerheid te hebben werkte ik fulltime als reisadviseuse bij een grote reisbureau-keten.

Tot ik op een dag in 1997 auditie mocht doen bij een professionele topband die voornamelijk op grote bedrijfsfeesten en festivals speelde.

Ik gaf mijn baan op, dook in het diepe, gooide mijn haar los (!) en tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van die beslissing.

Niet alleen deed ik veel ervaring op als leadzangeres, ook begeleidden we vele bekende nederlandse artiesten.

Zingen was vanaf dat moment mijn werk, maar mijn 'werk' is nog elke dag mijn passie!!

Inmiddels zijn er een heleboel jaren verstreken, ben ik tussen alle optredens door ook nog eens heel gelukkig getrouwd, moeder geworden van drie prachtige dochters en zing ik in diverse bands met zeer uiteenlopend repertoire. 

Daarnaast is het vooral ook mogelijk om me solo te boeken om verjaardagsfeestjes, jubilea, recepties bedrijfsfeestjes, huwelijks-ceremonies te verzorgen, onder begeleiding van live muziek of met orkestbanden.

Voor Easy listening boekingen, zie het kopje 'Solo zangeres Easy Listening' op deze site.

Uiteraard neem ik dan mijn eigen licht- en geluidsset mee en kan ik op elk gewenst geluidsvolume mijn muziek laten horen. De zeer compacte geluidsset neemt niet heel veel ruimte in beslag, dus ik kan in elke gelegenheid komen optreden, van grand café tot kantine of restaurant, van tent in de tuin tot midden in je huiskamer!

Bel me even voor meer info, op 06-22122171, want vooral met mijn nogal breed uiteenlopende repertoirelijst (!!) kan het werkelijk overal één groot feest worden!